Katoenen frisse bh met beugel Miss Mary of Sweden

By | Eylül 25, 2020

Katoenen frisse bh met beugel Miss Mary of Sweden

Katoenen bh met hoog uitgesneden decolleté – de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit. De stevige volle schalen geven ondersteuning en creëren een natuurlijk rond silhouet. Elastisch materiaal in het decolleté voor een goede pasvorm en comfort. Een zachte, soepele riem (waar geen riem in zit) geeft de voerbak extra stabiliteit en vorm. Steunvleugels op de armsgaten maken het "muffineffect" glad. Gewatteerde, verstelbare comfortriemen. Brede, elastische, U-vormige rug met verstelbare haaksluiting.

Beugelbeha van katoen met geborduurd gaatje. De niet-gewatteerde schaal van halfstijf materiaal in combinatie met gewatteerde ondersteuning in de onderste cup tilt de buste op en geeft deze een rond silhouet zonder omvangrijk te zijn. Dankzij zijn uitstekende grip is hij ook perfect voor grote borsten. Klein decoratief strikje tussen de schaaltjes. De hogere onderborstband aan de voorzijde voorkomt dat de band omvouwt, waardoor deze bijzonder comfortabel zit om te dragen. Verstelbare, gewatteerde comfortriemen ontlasten de schouders. Elastisch, U

Het trendy ontwerp komt meteen ter zake! Met vormgevende inzet aan de voorkant. Verstelbare bandjes en elastische band. Gevoerd borstgedeelte.

Medium, rechte, gelaagde kapsels met pony aan de zijkant – #bangs #Hairstyles #layered #Medium #side

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir